Jdi na obsah Jdi na menu
 


Supermanažerka

16. 4. 2010

SUPERMANAŽERKA

Co jste dělala v posledních letech?

"Mám za sebou sedm let tvrdé manažerské práce na plný úvazek.

Po celou dobu jsem vedla tým, v němž byl kromě mě také můj starší kolega a partner, s kterým jsme rozjeli ambiciózní projekt multiplikace lidských zdrojů.

Tým se brzy rozrostl o velice mladého kolegu na pozici junior scream manažera, kterého jsme museli teprve vyprofilovat. Spala jsem jen několik hodin denně. Projekt byl totiž doslova v plenkách a první výsledky mojí práce, které jsem nacházela právě v nich, nebyly zrovna povzbudivé.

Musela jsem navíc řešit nízké základní jmění, neustálé výkyvy v cash flow, druhotnou a hlavně prvotní platební neschopnost. 

I moje pozice v týmu byla komplikovaná. Snažila jsem se delegovat některé úkoly na svého kolegu, ale nevyjasněné kompetence nás občas stavěly proti sobě. Měl totiž zajímavý pocit, že je to právě on, kdo tým vede. Musela jsem odvrátit i situaci, kdy chtěl projekt opustit kvůli jinému, zdánlivě velice dobře nastavenému projektu. Přesto jsem ho dokázala dodatečně motivovat, aby se vrátil do týmu, a podařilo se mi konkurenční projekt včas zdiskreditovat.

Postupně se náš mladý kolega postavil na vlastní nohy a už jsem ho nemusela vodit za ručičku, což mi uvolnilo ruce k práci na rozšíření týmu. Jenže pak přibyli do našeho týmu nečekaně hned dva další nováčci a byli jsme zase na začátku.

Dnes ale mohu říct, že se tým stabilizoval a chová se bez nadsázky jako jedna rodina..."

Myslím si, že na takový životopis existuje jen jedna odpověď.

"Jste přijata!"

 

 

 

 

 http://www.sedmicka.cz/ceske-budejovice/